Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οργιάζουν οι φήμες για πρόωρες εκλογές

Φωτιά έχει πάρει η εκλογολογία ξανά τις τελευταίες μέρες - και ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες.


Μετά τη φήμη για το τηλεφώνημα Παπούλια στον πρωθυπουργό, που αν και διαψεύστηκε, προκάλεσε αναστάτωση, τώρα έρχονται νέα σενάρια που θέλουν τον κ. Παπανδρέου να έχει εξομολογηθεί σε στενούς τους συνεργάτες τις έντονες σκέψεις του να προκηρύξει εκλογές για να μπορέσει να προχωρήσει σε νέα μέτρα και μεταρρυθμίσεις με "φρέσκια" εντολή - ειδικά μετά και την πρόσφατη ανταρσία.



Τις φήμες φουντώνουν περισσότερο και οι λίστες που έχει έτοιμες ήδη ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος μάλιστα, όπως λέγεται, δεν αποκλείεται την Δευτέρα να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να πάρει και την έγκρισή του.


tsiliadoros
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.