Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Για πρώτη φορά έγγραφο με τα ευρήματα του Roswell στην ιστοσελίδα του FBI


Ένα σκαναρισμένο έγγραφο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του FBI κάνει λόγο για τα ευρήματα από τους πράκτορες της υπηρεσίας που βρέθηκαν μετά το περίφημο ατύχημα στο Roswell. 
Το έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/3/1950 αναφέρει την έκθεση ενός πράκτορα του FBI ο οποίος μίλησε με ένα αντίστοιχο πράκτορα της Αμερικανικής Αεροπορίας και ο οποίος του.... περιέγραψε τα ευρήματα. Είναι άγνωστο εάν ο πράκτορας του FBI κατόρθωσε να δει ο ίδιος τα ευρήματα ή όχι.
Είναι πάντως η πρώτη φορά που αναφορά για την υπόθεση στο Roswell κάνει την εμφάνισή της σε επίσημο Kυβερνητικό Iστολόγιο των ΗΠΑ, έστω και με τη μορφή σκαναρισμένου από το 1950 εγγράφου.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:


“Η παρακάτω αναφορά προσκομίστηκε στον S.A. (ειδικό πράκτορα/special Agent) ..... (σβησμένο) από τον ..... (σβησμένο).
Ένας ερευνητής από την Αεροπορία ανέφερε πως τρεις αποκαλούμενοι ως ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό. Περιγράφονται ως κυκλικοί στο σχήμα με ανασηκωμένο το κεντρικό τμήμα περίπου 50 πόδια (16 μέτρα) σε διάμετρο. Κάθε ένα από τα αντικείμενα είχε μέσα του τρία σώματα ανθρώπινης φυσιολογίας αλλά μόνο 3 πόδια σε ύψος (1 μέτρο), ντυμένοι με μεταλλικής υφής ενδυμασία με υφή υφάσματος.
Tα ρούχα αυτά έμοιαζαν με τις στολές που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές πιλότοι και πιλότοι αγώνων ταχύτητας. Σύμφωνα με το κύριο ..... (σβησμένο) πληροφοριοδότη οι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό, εξαιτίας του γεγονότος πως η κυβέρνηση έχει ένα υψηλής ισχύος ραντάρ εγκατεστημένο στην περιοχή και πιστεύεται πως το ραντάρ παρεμβάλλεται με τους μηχανισμούς του δίσκου.
Καμία άλλη περαιτέρω εκτίμηση δεν έγινε από τον S.A. ..... (σβησμένο) αναφορικά με τα ανωτέρω”.
ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr
pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.