Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΕΑ BINTEO


egypt-godsΗ αλήθεια υπάρχει γύρω μας. Θέλουμε να την δούμε;
Τουλάχιστον δείτε το βίντεο

 Τα περίεργα όντα του Νεπάλ.
Μαρτυρεί ο Γέρων Νίκων.
Το βίντεο το αφήνω ασχολίαστο.


http://www.liako.gr
ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
Βδελυρά έθνη:
Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από
κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία.


1)ΣΑΧΕΡΝΕΧ...(Το πουλι-ανθρωπος)
και
2) ο αλλος υβριδιο-Νεφελιμ...απλα τα πραγματα!
Οσο για τον δευτερο / ''ρη'' ριξτε ενα ματι στην ταινια με τον Eddie Murphy:
The Golden child....
Για μενα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι καινουργιο πλεον...

2 σχόλια:

  1. - Ωραίο το ντοκουμέντο! ΑΛΛΑ... αυτά δεν είναι Νεφελίμ! Είναι Δαίμονες Τερατόμορφοι. Με την ηθελημένη παρουσία τους Προκαλούν την έκπληξη και τον φόβο στον απλό άνθρωπο με σκοπό να τους θεοποιήσει και να τους λατρέψει! Αυτό το αναφέρει καθαρά ο ιερέας στο βίντεο! Ο μύθος των Νεφελίμ είναι ξενόφερτος και είναι και πολύ παλιός. Ξεκινάει από παρανόηση και παραποίηση φράσεων της Π.Διαθήκης συνήθως με κακό σκοπό από τους σύγχρονους ψευδο-μελετητές για να προκαλέσουν σύγχηση και να διασπείρουν την διχόνοια μεταξύ των πιστών Χριστιανών! Τα προτότυπα κείμενα των Γραφών (της Π. Διαθήκης) γραμμένα στα Αρχαία Εβραϊκά δεν έχουν διασωθεί, εκτός από μερικές σελίδες που ανακαλύφθηκαν σε σπηλιές στην έρημο του Κουμράν και στην Νεκρά θάλασσα. Η μοναδική αξιόπιστη και αποδεκτή μετάφραση που χρησιμοποιεί και το Βατικανό και όλοι οι Δυτικοί (Προτεστάντες), είναι η μετάφραση των Εβδομήκοντα (Ο'). Η Μετάφραση των Ο΄ απετέλεσε και αποτελεί την επίσημη και αυθεντική Βίβλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας! Η Εβραϊκή λέξη "Ελωχίμ" αναφέρεται στο σωζώμενο προτότυπο και οι Εβδομήκοντα ορθώς το μετέφρασαν σε Θεό γιατί στα Εβραϊκά είναι ο πληθυντικός της λέξης Θεοί και συμβολίζει τα τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδας! Η λέξη "Νεφελίμ" στα Εβραϊκά προέρχεται από το νεφέλ=πέφτω και εννοεί τους διεφθαρμένους, κακούς όπως ο Κάιν, και γενικά οι ληστές, οι βίαιοι και τυραννικοί, όλοι οι αμαρτωλοί άνθρωποι που περιφέρονταν στη γη ώσπου καταπνίγηκαν από τον Κατακλυσμό του Νώε. Οι εβδομήκοντα τους μεταφράζουν "γίγαντες" για να δείξουν το μέγεθος της θέσης που είχαν τότε στην ανθρωπότητα. Οι Νεφελίμ=αμαρτωλοί προέκυψαν από την ένωση των υιών του Θεού="μπεν Ελωχίμ"=οι πιστοί θεοσεβούμενοι και τις κόρες των υπολοίπων ανθρώπων που ήταν αμαρτωλές. Έτσι γεννήθηκαν τα "τέρατα" της αμαρτίας, οι Νεφελίμ!
    - υστυχώς, τις θεωρίες για Ελωχίμ (δήθεν Αγγέλους) και τους Νεφελίμ (δήθεν τερατόμορφους δαίμονες) την έφερε σαν μόδα στην Ελλάδα ο παραμυθατζής Λιακόπουλος! Πολλοί λένε ότι το έκανε επίτηδες γιανα διαφθείρει την νεολαία,να σπείρει την σύγχηση και την αμφιβολία μεταξύ χριστιανών και να δώσει εφόδια στους αρνητές και πολέμιους του Χριστού! Σε ένα από ταβίντεο-DVD-παρουσιάσεις που κάνει αναφέρει ανίσχυντα ότι έχει φίλο έναν ραββίνο Εβραίο και τον συμβουλεύτηκε για την συγγραφή αυτών των βιβλίων! Εγώ, πολύ φοβάμαι ότι τον χρηματοδοτούν κιόλας! Στην αρχή είχε παρουσιάσει ένα πρόσωπο ευσεβή Χριστιανού και ένθερμου πατριώτη. Όταν όμως άρχιζε να μπερδεύει τα νοήματα των Γραφών, να δημιουργεί μύθους με εξωγήινα όντα που θα μας σώσουν γιατί είναι οι προπάτορες ΕΛ και αγαπάνε την Ελλάδα,... το θέμα κατάντησε πολύ γελοίο! Το κακό είναι ότι κατάφερε νακάνει πολλούς να τον πιστέψουν και να προκαλέσει μεγάλη σύγχηση! Τα ίδια κάνει και ο Παναγιώτης Τουλάτος, που κάποτε στο κοινόβιο που διατηρούσε παράνομα, έλεγε σε κάτι κοριτσάκια και σε όλες τις ακόλουθες του ότι ήταν η μετενσάρκωση του Δία, του Μεγ. Αλεξάνδρου, του Ευαγγ. Ιωάννη και ότι "το σπέρμα του ήταν Άγιο" !!!
    - Μεγάλη απόδειξη για το τι σημαίνει η λέξη Ελω(χ)ίμ δίνει ο ίδιος ο Ευαγγελιστής Μάρκος και δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το τι σημαίνει: Στο κατά Μάρκον Ευαγγέλιο 15,34 (Κ. Διαθήκη) διαβάζουμε: "και τήν ώρα τήν ενάτη εβόησεν ο Ιησούς φωνή μεγάλη λέγων· Ελωί Ελωί, λιμά σαβαχθανί; ό εστι μεθερμηνευόμενον, ο Θεός μου ο Θεός μου, εις τί με εγκατέλιπες;" Πάνω στον Σταυρό ο Ιησούς Χριστός φωνάζει: Θεέ μου, Θεέ μου (Ελωί, Ελωί) γιατί με εγκατέλειψες; ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13 Ιουνίου, 2012

    αν απο αυτα που λεει ο γεροντας δεν καταλαβενεις οτι ενοει οτι ειναι δαιμονια ευχομαι να σε φωτισει ο κυριος να καταλαβεις την πλανη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.