Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!!

plane6
Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...

Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και η κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα...δικά σας!!!














makeleio/thiva-hellas

2 σχόλια:

  1. Κάνοντας μετάφραση της φωτογραφίας η Airbus χρησιμοποιεί βαρέλια με διαφόρων τύπων υγρά με βάση το νερό που δεν παγώνουν για να ελένξει την σταθερότητα των αεροσκαφών.Οι σωλήνες είναι για να αλλάζουν την ποσότητα του υγρού αριστερά-δεξιά,εμπρός-πίσω αρα και το κέντρο βάρους ωστε να δούν κατά πόσο μπορεί το αεροσκάφος να διατηρήσει μέσω αυτομάτων συστημάτων την ευστάθειά του εξομοιώνοντας πραγματικές συνθήκες αλλαγής βάρους στο αέρα.Σας παρακαλώ διαψεύστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως τα ειπες μεγαλε
    κοινως αυτα τα βαρελια ειναι εκει για πτητικες δοκιμες των αεροσκαφων

    ειναι δυνατον τοσα χρονια να πετανε αεροσκαφη με τετοιες διαταξεις και εξοπλισμο μεσα και αυτες να ειναι οι πρωτες φωτο που βλεπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.