Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

''Ελευθερη Γνωμη'' Με Τους Αγγελος Αγγελάτος και Φοίβος 30 07 2012


Απο την εκπομπή ''Ελευθερη Γνωμη'' στο JUSTINE.TV www.wpso.com στη Φλόριντα της Αμερικής με τον Άγγελο Αγγελάτο Θέματα Επικαιρότητας.
 Η εκπομπή έλαβε χώρα την 30/07/2012 στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "Greek Voice Radio".

''Ελευθερη Γνωμη'' Με Τους Αγγελος Αγγελάτος και Παναγιώτης Τουλάτος 26 07 2012


Απο την εκπομπή ''Ελευθερη Γνωμη'' στο JUSTINE.TV www.wpso.com στη Φλόριντα της Αμερικής με τον Άγγελο Αγγελάτο
 Η εκπομπή έλαβε χώρα την 26/07/2012 στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "Greek Voice Radio".

Η πύλη της κολάσεως που δημιούργησαν κατά λάθος οι επιστήμονες καίει επί 40 χρόνια!!!


Ονομάζεται Νταρβάζα ή αλλιώς «πύλη της κολάσεως». Η απόκοσμη όψη του, θα μπορούσε να θυμίζει σκηνή από τον κρατήρα του «σκοτεινού» ηφαιστείου Μάουντ Ντουμ στην τριλογία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών». Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για έναν γιγάντιο κρατήρα στην έρημο Καρακούμ, στο Τουρκμενιστάν, ο οποίος δημιουργήθηκε από γεωλόγους που μελετούσαν...
την περιοχή πριν από περίπου 40 χρόνια.

Καλαβρύτων: «Ο Οικ. Πατριάρχης θέλει να είναι ο χωροφύλακας της Ορθοδοξίας»...«Στα Ιεροσόλυμα η Εκκλησία μας είναι βαθειά πληγωμένη»


9 1035Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου
Η καθαίρεση του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων από τόν Πατριαρχικό του Θρόνο εκκλησιολογικά πάσχει!
Ένας Ιεράρχης, ο οιοσδήποτε Επίσκοπος της πιο μικρής εκκλησιαστικής Κοινότητος, εφ΄όσον έχει κανονική εκλογή, δεν στερείται και δεν εκπίπτει του Θρόνου του παρά μόνον έπειτα από δικαστικές διεργασίες. Δηλ. απαγγέλλεται κατηγορία, διενεργούνται ανακρίσεις, απολογείται, δικάζεται και καταδικάζεται από δωδεκαμελή τουλάχιστον Σύνοδο Ιεραρχών. Κατά της Πρωτοδίκου καταδικαστικής Αποφάσεως έχει τό δικαίωμα να ασκήσει Έφεση!

Χωρίς ρεύμα πάνω από 600 εκατομμύρια άνθρωποι στη βόρεια και ανατολική Ινδία




Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περισσότεροι από 600 εκατομμύρια άνθρωποι στη βόρεια και  ανατολική Ινδία, καθώς κατέρρευσε το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Τo Ενεργειακό Πλέγμα Της Γης Και Ο Μυστικός Πόλεμος Για Τον Ελεγχο Του



 Αγγελος Αριβάνης Λύνει τη σιωπή του και κάνει μια νέα αποκάλυψη:
«Το ενεργειακό πλέγμα της γης και ο μυστικός πόλεμος για τον έλεγχο του»
Στους κύκλους των πιο πρωτοποριακών ερευνητών συζητιέται τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη ότι ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα που συνδέει όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταξύ τους και συντονίζει σε μια κοινή συχνότητα τους εγκεφάλους των ανθρώπων. Ένας από τους πρώτους ερευνητές-επιστήμονες που παρουσίασαν αυτό το θέμα στο κοινό, είναι ο πολυσυζητημένος (από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στο Strange) συνταξιδιώτης μας –όσο και αινιγματικός– Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης. Στο τολμηρό κείμενο που ακολουθεί, ο κ. Αριβάνης αποκαλύπτει τα απίστευτα παρασκήνια των ερευνών που αποκάλυψαν την ύπαρξη του Πλέγματος, μιλάει για την προσωπική του εμπλοκή στο θέμα και καταγγέλλει ανοιχτά την αποσιώπηση μιας από τις πιο παράξενες ανακαλύψεις της εποχής μας, αλλά και τον αγώνα εκμετάλλευσής της με άγνωστα αποτελέσματα για τον πλανήτη μας…

H Kίνα στέλνει πολεμικό στόλο στην υπεράσπιση της Συρίας από ξένες επεμβάσεις!!ΒΙΝΤΕΟ



Με επίσημη σημείωση στις αρχές της διώρυγας του Σουέζ, τη συμμετοχή σε κοινές ασκήσεις με το πολεμικό ναυτικό της Συρίας, πέρασε χθες τη διώρυγα και κατευθύνεται στη Συρία το 2308 τόνων πολεμικό πλοίο της Κίνας.

Η Αργεντινή δεν χρωστάει πια !


Την ερχόμενη Παρασκευή η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ θα υπογράψει την τελευταία επιταγή ύψους 2,5 δις δολαρίων για την αποπληρωμή των χρεών που συνήφθησαν τα τελευταία 11 χρόνια.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ :Απείλησε να βυθίσει το νορβηγικό Malene Ostervold... Και η Ντόρα απαίτησε την απομάκρυνση του;;;



Γιατί η Ντόρα απαίτησε την απομάκρυνση του Γράψα; Τι αποκαλύπτει ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης!


Την ξαφνική αποστράτευση τον Ιούλιο του 2009 του τότε αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Γράψα φωτίζει στο βιβλίο του για «Μια νέα εξωτερική πολιτική» ο καθηγητής Βασίλης Μαρκεζίνης.

Μήπως μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος ;

Το σχέδιο πλέον έχει αλλάξει χωρίς το αντίπαλο δέος χωρίς νομικά και ηθικά κωλύματα τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα για την Νέα τάξη ! Θυμηθείτε πως ξεκίνησε το κακό ξεκίνησαν στην Αίγυπτο όταν κάλεσαν το Νο 2 της Στρατιωτικής Ιεραρχίας της Αιγύπτου στην Αμερική και του έθεσαν ωμά κοφτά …
Είστε μαζί μας ή είστε εναντίον μας !

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ


Αποκαλύπτει το διαβολικό του πρόσωπο το ψευτορωμαίικο τώρα που καταρέει. Ποτέ δεν απελευθερωθήκαμε πραγματικά.

Αλλάξαμε κατακτητές απλά. Ποτέ δεν ξαναγίναμε Βυζάντιο - Ρωμαίικο, δεν μας άφησαν οι βαβαροί και η Δύση... Το έλεγε πολύ σωστά ο Άγιος Κοσμάς "...θα έρθει ένα ψευτορωμαίκο, μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω".

Οι τελευταίες επιθυμίες του Μέγα Αλέξανδρου

Eυρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του…

Έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα οι Άγγλοι...



Έκαναν και αυτή τη γκάφα οι Άγγλοι οι οποίοι έσβησαν την Ολυμπιακή φλόγα. Το περίτεχνο καζάνι, στο οποίο φιλοξενήθηκε η φλόγα άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00 (ώρα Ελλάδος).

Η φλόγα «έσβησε» στις 1.14 τα ξημερώματα. Για την ακρίβεια φυλάχθηκε σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας προκειμένου το καζάνι να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του σταδίου.

"Έλλογος Λόγος Ελλήνων", στην οποία φιλοξενούμενος ήταν ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων (Ε.Ο.Ε.) Πρόδρομος Κοφσανίδης

Μία ακόμη εκπομπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου "Έλλογος Λόγος Ελλήνων", στην οποία φιλοξενούμενος ήταν ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων (Ε.Ο.Ε.) Πρόδρομος Κοφσανίδης, ο οποίος μας μίλησε για την ίδρυση και τη δράση του Οργανισμού.

Εκεί μας έφτασαν: Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από πολίτες είναι γεγονός!


Το έλλειμμα εσωτερικής ασφάλειας που βιώνει η χώρα ανάγκασε για πρώτη φορά τους πολίτες μιας επαρχιακής περιοχής να αυτο-οργανωθούν σε ένοπλες ομάδες περιφρούρησης των ζωών και των περιουσιών τους.

Έλλογος Λόγος με καλεσμένο τον διακεκριμένο αρχαιολόγο, εκδότη του Περιοδικού Ιχώρ και παρουσιαστή των τηλεοπτικών εκπομπών "Μυστικά Περάσματα" Ευάγγελο Μπεξή

Μία εκπομπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου "΄Ελλογος Λόγος Ελλήνων",  με καλεσμένο τον διακεκριμένο αρχαιολόγο, εκδότη του Περιοδικού Ιχώρ και παρουσιαστή των τηλεοπτικών εκπομπών "Μυστικά Περάσματα" Ευάγγελο Μπεξή, ο οποίος μας μίλησε για θέματα που άπτονται της Ελληνικής γλώσσης, της αρχαιολογίας και γενικώς του Ελληνικού Πολιτισμού.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ‏



Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου «κυκλοφόρησαν» διάφορες παράξενες διαδώσεις που στα αυτιά των τότε ανθρώπων –ακόμα και των σημερινών – μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά ή ακόμα και φανταστικά. Ωστόσο, αποκτούν κάποια σημαντική αξία, μόνο αν γνωρίζουμε και συνδυάσουμε πολλές πληροφορίες μαζί.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ¨, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ.



     ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 10.500 Π.Χ.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο


Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικές!...

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο
Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:
«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα! 200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ, ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό δυσβάσταχτο καί ἐν πολλοῖς κατασκευασμένο καί παράνομο Ἑλληνικό «χρέος», τό.... ὁποῖο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρῆμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού ἀλλοίωσε ὁ λαό μας, τίς ἀξίες, τίς παραδόσεις καί τήν ἴδια τήν ὑπόστασή του! Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό «Χρέος»:

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ

Η παλιά Ελλάδα και η σημερινή Ελλάδα έχουν μεγάλη σημασία για όποιον ψάχνει να βρει τον εαυτό του.



 ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 11.00 ΜΕ 12.00 ΣΤΟ http://www.livestream.com/peristeriradio
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ

Ι. ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ: ΠΙΘΑΝΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


* «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας είναι αξιόμαχες και ικανές να αντιπαρατεθούν πολεμικά με την Τουρκία»

* «Η Τουρκία, εμποτισμένη από τον μεγαλοϊδεατισμό και την αλαζονική νεοοθωμανική πολιτική, έχει μετατραπεί από τους “παγκοσμιοποιητές” σε “χρήσιμο ηλίθιο”»

* «Τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως τα σχεδίασε η Δύση στην Συρία»

* «Η Τουρκία έχει δημιουργήσει στα σύνορα με την Συρία κέντρα υποδοχής προσφύγων τους οποίους, μαζί με λιποτάκτες από τον συριακό στρατό και μισθοφόρους από την Λιβύη, τους εκπαιδεύει για να ανατρέψει τον Άσσαντ»

* «Η ελληνική πολιτική έχει τεράστια ευθύνη, διότι επί ένα έτος από την υπογραφή των συμφωνιών με το Ισραήλ, είναι απούσα από κάθε διπλωματική πρωτοβουλία έχοντας βαλτώσει στα μνημόνια».

ΣΥΝΟΨΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

Μια γρήγορη ματιά στις προφητείες του πολέμου και των γεγονότων.

Μυστήρια της Θαλάσσης

Μία εκπομπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου "΄Ελλογος Λόγος Ελλήνων", όπου αναγνώσθηκαν ορισμένα τμήματα από το βιβλίο του Γιώργου Μπαλάνου, "Άλλοι ωκεανοί, άλλοι κόσμοι", το οποίο περιέχει πολλές καταγεγραμμένες ιστορίες της θάλασσας, χαμένα πλοία, θαλάσσια τέρατα, ΑΤΥΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Υποβρύχια Αντικείμενα).

"Ανδρομέδια Χρονικά: Η επιστροφή των Ανδρομέδιων"


Μία εκπομπή του διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου "΄Ελλογος Λόγος Ελλήνων", όπου καλεσμένος ήταν ο Αλέξανδρος Σεμερτζίδης, συνσυγγραφέας του βιβλίου "Ανδρομέδια Χρονικά: Η επιστροφή των Ανδρομέδιων", ο οποίος μας μίλησε περιληπτικά για το πρώτο βιβλίο καθώς και ορισμένα από την ιστορία του δευτέρου. Επάνω σε αυτά έγινε συζήτηση γενικού περιεχομένου.


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

OTAN ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

 Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα όπως και το επίσημο θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ είναι γεμάτα ρατσιστικές αναφορές και ύβρεις εναντίον των χριστιανικών εθνών.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

'H ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΝΩΕ' ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Ξαφνικά τελεσίγραφο Μόσχας στην Δύση - Στέλνει κι άλλο Α/Τ στην Α.Μεσόγειο


"Δεν...δεν θα εξετάσουμε αιτήματα ούτε θα δώσουμε την συγκατάθεσή μας σε έρευνες πλοίων με ρωσική σημαία, αλλά ούτε και στην εφαρμογή άλλων περιοριστικών μέτρων ως προς αυτά", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς σε μία εξέλιξη που ουσιαστικά αποτελεί τελεσίγραφο στην Δύση μετά το επεισόδιο με στο πλοίο ΑLDAY.

Η ΟΡΦΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η Ορφική Θεολογία επονομάζεται επισήμως «Ελληνική Θεολογία». Προέρχεται από την «Χρυσή Εποχή» , κατά τον πυρήνα της και την θεμελιώδη εκτίμηση της Κοσμογονίας (Πρώτες Αρχές, Φύση και εξέλιξη των Ουσιών, διάταξη και σχέση των Ουσιών και των Δυνάμεων, Πρόοδος και μεταβολές των Όντων, διάταξη και σχέση των διαφόρων Κοσμικών Συστημάτων – Συμπάντων), της Θεογονίας (φύση και πρόοδος των θεών, ενέργειες και έργα αυτών στο Γίγνεσθαι των Όντων), της Ψυχογονίας (φύση και πρόοδος της Ψυχής, λειτουργίες αυτής, σχέσεις αυτής, τρόποι και ενέργειες αυτής, πρόοδοι, πάθη και προορισμοί αυτής).
Ο Ορφεύς, επονομάζεται «Πρώτος των Ελλήνων Θεολόγος», επειδή παρέλαβε από τον φυσικό πατέρα του Οίαγρο και την μητέρα του (αρχιέρεια- ιεροφάντιδα των Πιερίδων Μουσών) Καλλιόπη την θεωρία αυτή, συμπληρωμένη κατά την περίοδο του «Αργυρού Γένους» από τον θεϊκό (=θεωρούμενο εκπρόσωπο και εμψύχωση του ομώνυμου θεού) βασιλέα Διόνυσο. Ο Διόνυσος εδίδαξε τα Μυστήρια του συνώνυμού του Θεού στον Θάροπα ή Χάροπα- πάππο του Ορφέως και αυτός στον Οίαγρο, ο οποίος τα εδίδαξε στον Ορφέα. Ο Ορφεύς υπήρξε «ιερός» βασιλεύς (δεύτερο πολίτευμα μετά την «θεϊκή» βασιλεία ) των Οδρυσσών Θρακών.
Πανεπιστήμων: αστρολόγος, ιατρομάντης, ραψωδός, αοιδός, θαυματουργός, μουσικός, ποιμένας, πολεμιστής. Κυρίως όμως, ήταν εκείνος που ανασυγκρότησε την συγκεχυμένη κατά την εποχή του θεολογία του Χρυσού Γένους, σε άρτιο λογικό σύστημα, υπό την καθοδήγηση, πάντως του πατέρα και, ιδίως, της μητέρας του και των άλλων αρχιερέων των Μουσών.
Κυρίως υπήρξε εκθέτης, δημόσιος διδάσκαλος – μυσταγωγός της θρησκείας αυτής στους «πολλούς», και εισηγητής – ιδρυτής νεωτερικών δοξασιών. Αναθεωρητής των παλαιών λατρειακών τρόπων ( πρώτος ίδρυσε λατρευτικό οίκο) και συμπληρωτής των Μεγάλων Μυστηρίων: Καβειρίων, Ελευσινίων, αλλά και ιδρυτής κλειστών Μυστηρίων, γνωστών μόνον στα λεγόμενα Ορφικά Γένη: Λυκομήδες, Ιάδες, Βραγχίδες, Ευμολπίδες κ.ά.
Τα Ορφικά Γένη διετήρησαν τον γνήσιο τρόπο λατρείας στους Ορφικούς Οίκους, αλλά και διεφύλαξαν τα γραπτά του Ορφέως και των περί αυτόν και των αμέσων διαδόχων του (Μουσαίος, Αμφίων κ.λ.π.).
Τα Ορφικά Κείμενα κατεγράφησαν σε πολλά αντίγραφα, με προορισμό τη δημοσίευσή τους- σε Φιλοσοφικές Σχολές και επίλεκτους σοφούς- κατά την περίοδο των Πεισιστρατιδών (570-505 π.Χ.).
Το έργο επέβλεπε 4μελής επιτροπή, μέλη της οποίας ήσαν οι: Ονομάκριτος ο Αθηναίος, Κέρκοψ, Ορφεύς ο Καμαριναίος (ο νεώτερος) και Ορφεύς ο Κροτωνιάτης. Εργάσθηκαν 72 λόγιοι. Οι ίδιοι κατέγραφαν παραλλήλως και τα Ομηρικά Έπη.
Κορμός της Ορφικής Θεολογίας είναι ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ και η ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΓΟΝΙΑ.
Ο Ορφεύς εισήγαγε και την λατρεία του Απόλλωνος (Υπερβορείου – Λυκείου), ενώ έδωσε και τα ονόματα σε πολλές θεϊκές οντότητες.

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ - ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Στις 7.7.2012 και μετά από υπόδειξη του Ποσειδώνα και του Δία έγινε το άνοιγμα της Πύλης του Ήλιου στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο Αττικής, όπου αγκυροβολήθηκε η Απολλώνιος Φλόγα στο υγρό στοιχείο και απ' όπου πρόκειται να μεταλαμπαδευτεί σε όλο τον πλανήτη. Απίστευτα ηλιακά φαινόμενα διαδραματίσθηκαν εκείνη την ημέρα στον Ναό του Ποσειδώνα μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των επισκεπτών - Δείτε το βίντεο - ashtarhellas.com / astarhellas.com


"Θεϊκές Διπραγματεύσεις" είναι ο σύγχρονος μύθος που αναφέρεται σε αυτό το βίντεο. Οι Αρχαίοι Έλληνες όταν ήθελαν να δώσουν μία πληροφορία έπλεκαν έναν μύθο. Σήμερα, στο έτος 2012 πλέξαμε εμείς τον δικό μας μύθο. Μύθος? Πληροφορία? Πραγματικότητα? Αυτό αφήνεται στην κρίση σας - ashtarhellas.com / astarhellas.com

Συμβαίνει Μπροστά στα Μάτια μας



       Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για την αποκάλυψη η οποία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και παρ΄όλα αυτά εμείς δεν την καταλαβαίνουμε. Δυστυχώς αυτό δείχνει ότι τα μάτια της ψυχής μας είναι τυφλά.
      Λίγα λόγια για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:

ΠΑΤΕΡ ΣΟΦΡΩΝΙΟΣ για Οικουμενισμό - ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ......


ΠΑΤΕΡ ΣΟΦΡΩΝΙΟΣ για Οικουμενισμό - ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ......


Το Σάββατο στις 23/6/2012 είχαμε την ευλογία να μιλήσουμε για ακόμα μια φορά με τον πάτερ Σωφρόνιο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με ένα γεγονός που τον λύπησε ιδιαίτερα ,και είχε να κάνει με την απάντηση που έλαβε από την ιερά σύνοδο της κρατούσης εκκλησίας σε κάποια ερωτήματα που έθεσε σχετικά με τα όσα πράττουν οι "ορθόδοξοι" Οικουμενιστές και που είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες σκανδαλισμού των ορθοδόξων πιστών.

ΒΑΡΒΑΡΟΙ -ΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!


Φωτογραφία: ΒΑΡΒΑΡΟΙ -ΠΙΘΗΚΟΙ  ΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

Θαυμάστε στην εικόνα τον σεβασμό των Ευρωπαίων στο Ολυμπιακό Ιδεώδες και στην Ολυμπιακή φλόγα!!

ΤΕΛΕΤΗ ..ΕΝΑΡΞΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!! 7ΔΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ 72 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ) ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2012 ...
1) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ)
2) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ, ΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
3) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΧΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΗΡΗ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ" ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ!!!
 
 

Ντοκουμέντο: Ιδού γιατί έκοψαν την Β.Παπαχρήστου…

Post image for Ντοκουμέντο: Ιδού γιατί έκοψαν την Β.Παπαχρήστου…
«Στοχοποιημένη» την είχαν την πρωταθλήτρια του τριπλούν και βασική μας ελπίδα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Βούλα Παπαχρήστου οι γνωστοί κύκλοι της παγκοσμιοποίησης (και κατά τύχη υπερασπιστές του Μνημονίου στην Ελλάδα).
Γιατί αποδεικνύεται ότι η Β.Παπαχρήστου, εκτός από εξαιρετική αθλήτρια και πειθαρχημένος χαρακτήρας είναι και ΕΛΛΗΝΙΔΑ μέχρι μυελού των οστών. Γιατί εν τέλει αποδεικνύεται ότι την κυνήγησαν οι ξεφτιλισμένοι, γιατί απλά ένιωθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
Ιδού ποιο βίντεο είχε ανεβασμένο στο twitter η Παπαχρήστου:

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Αμερικανικές και Ρωσικές υπηρεσίες προβλέπουν διαιρέσεις κρατών

… και η Μεγάλη Αλβανία
Χάρτης που δημοσιεύθηκε σε ορισμένα αμερικανικά και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, έφεραν στην επιφάνεια την ενοποίηση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο με την προσάρτηση ορισμένων εδαφών από τα Σκόπια, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο κλπ.  όπως δημοσιεύεται στο αλβανικό πρακτορείο ΙΝΑ.

Από τα Σκόπια, γράφει το δημοσίευμα, αφαιρείται ένα μέρος του εδάφους τους κυρίως αυτό  των δυτικών εδαφών (Τέτοβο), αλλά ο χάρτης δεν παρουσιάζει συρρίκνωση του σκοπιανού εδάφους στο νότια, ανατολικά ή βόρεια. Ο χάρτης προβλέπει διαχωρισμό της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης μεταξύ της Κροατίας και Σερβίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ


Απο την εκπομπή ''Ελευθερη Γνωμη'' στο JUSTINE.TV www.wpso.com στη Φλόριντα της Αμερικής με τον Άγγελο Αγγελάτο
 Η εκπομπή έλαβε χώρα την 12/07/2012 στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "Greek Voice Radio".

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Η μυστηριώδης φυλή των Dzopas






Για περισσότερα από 40 χρόνια, μυστήριο καλύπτει την επονομαζόμενη φυλή Dzopas, που εντοπίζεται κάπου στα σύνορα μεταξύ Κίνας και Θιβέτ. Εξωγήινοι που ζουν πλάι μας ή απλά μια πολύ διαφορετική από εμάς φυλή;
Βουνά Bayankara - Ula. Σύνορα Κίνας και Θιβέτ. Μια ομάδα αρχαιολόγων διερευνά εξονυχιστικά ένα δίκτυο πολύπλοκων σπηλιών που συνδέονται μεταξύ τους με στοές όταν βρίσκεται μπροστά σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη. Μέσα στις σπηλιές βρίσκουν μια ατέλειωτη σειρά τάφων, ο ένας δίπλα από τον άλλον, όπου οι σκελετοί ανταποκρίνονται σε πλάσματα με ανώτερο ύψος 1,30 μ. και με ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό :

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)
Η άποψη πως το Ελληνικό γένος προέρχεται από άλλον πλανήτη δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου κατά πολλούς ερευνητές  είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε. 
Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τον Αριστοτέλη, Πλάτων, Όμηρο αλλά και πολλούς ακόμη μέσα από τα κωδικοποιημένα για πολλούς κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα καθώς ο Έλληνας είναι είδος.
Αν πράγματι δεχθούμε τα λεγόμενα των ενδόξων προγόνων μας (και δεν είναι λίγα), εύκολα υπάρχει μια «λογική» εξήγηση για τη καταγωγή μας: Ελληνική Πελασγική Φυλή. Οι Ανδρομέδειοι πριν από εκατομμύρια χρόνια, με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, έστειλαν μια ειδική ομάδα που είχε σαν αποστολή να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πλανήτης Γη. 

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!... ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

Συνέντευξη ποταμός από την Ankhar Kochneva, ρωσίδα δημοσιογράφο που έζησε και περιγράφει, την φρίκη του πολέμου!

Κύρια σημεία της συνέντευξης.



        Ο,τι ακούτε από τα ΜΜΕ είναι ψέμματα. Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα υπάρξει εισβολή των “δυτικών”.

Η ελληνική καταγωγή των Ρωμιών της Συρίας που σήμερα σφαγιάζονται από τους μουσουλμάνους


Κοιτάξτε τα μάτια, κοιτάξτε τα πρόσωπα αυτών των Ρωμιών της Συρίας, αυτών των Ελληνοσύρων, αυτών των Ορθοδόξων Ελλήνων της Αντιοχείας. Κοιτάξτε τους γιατί είναι σαν τα αρνιά στο μαντρί που πάνε για σφάξιμο. Κοιτάξετε αυτούς τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς που σκοτώνονται από τους μουσουλμάνους χωρίς να έχουν καμία βοήθεια από πουθενά. Ας τους κοιτάξουμε όλοι μας. Εμείς που γράφουμε για τους αγίους, εμείς που γεμίσαμε το διαδίκτυο με Ορθόδοξα ιστολόγια για να γράφουμε για σταρετς, για Φιλοκαλίες και Γεροντικά κι άλλα διάφορα Πατερικά βιβλία, για αδιάλειπτες προσευχές με κομποσκοίνια, και πέστε μου τί όφελος έχουν όλα αυτά όταν οι ομόθρησκοι μας στη Συρία κάθε μέρα σφαγιάζονται και μαρτυρούν για το Χριστό και εμείς τους αγνοούμε;

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και το σχέδιο ανοικοδόμησης του ναού του Σολομώντα

Κάθε αυτοκρατορία που πέρασε από την ιστορία σφράγισε με ένα σύμβολο την κυριαρχία της. Η Ρώμη σφράζισε την pax romana της με τον περήφανο αετό που συμβόλιζε για πάνω από έξι αιώνες την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Τον καιρό της Σιωνιστικής αυτοκρατορίας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που ζούμε εμείς ποιο θα μπορούσε να είναι το σύμβολο της επιβαλλόμενης Pax Judaica; Το ΔΝΤ, η Παγκόσμια τράπεζα; Η Goldman Sachs; Το Εβραϊκό Hollywood; Ή μήπως οι έξι εβραιοκρατούμενες εταιρείες (Disney, ABC, Time Warner, Viacom INC, Rupert Merdoch, Sony Corporation οf America,) που ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως;

Παγκόσμιος λευκή ἀδελφότης

 Μία αποκρυφιστική συγκρητιστική κίνησις
του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργόπουλου, Λέκτωρος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ
Η Παγκόσμια Λευκή Αδελφότητα είναι μία αποκρυφιστική, συγκρητιστική οργάνωση με θεοσοφικές αποχρώσεις, που δημιουργήθηκε από τον Βούλγαρο Omraam Miklael Aivanhov (1900-1986) στο Fresis της Γαλλίας το 1947. Ο ιδρυτής της κίνησης είχε γεννηθεί στη Βουλγαρία, όπου και έζησε μέχρι το 1937. Από το 1937-1986 μετακόμισε και έζησε στην Γαλλία μέχρι το Δεκέμβριο του 1986. Στη Βουλγαρία είχε υπάρξει για πολλά χρόνια μαθητής του Βούλγαρου αποκρυφιστή Πέτερ Ντένωφ[1]. Κατά τους ισχυρισμούς της οργάνωσης το επίγειο τμήμα της αποτελεί γέφυρα, που οδηγεί στην ουράνια αόρατη αδελφότητα. Στην Παγκόσμια Λευκή αδελφότητα τόσο στο ουράνιο όσο και στο επίγειο τμήμα της, αντιτίθεται, κατά τους ισχυρισμούς της, η Μαύρη αδελφότητα.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!
Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..
Το βίντεο…. περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.
Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άρχισαν οι απειλές από την ΕΚΤ! Δεν θα δέχεται ως εγγύηση ελληνικά ομόλογα!


Το είχε ξανακάνει όταν οι οίκοι αξιολόγησης είχαν υποβαθμίσει σε καθεστώς χρεοκοπίας την Ελλάδα, στο ξεκίνημα του PSI, για λίγες ημέρες.

Η μόνη χώρα που είναι στην ίδια κατάσταση για τις εγγυήσεις των ομολόγων, είναι η Κύπρος!

Ρωσία: Προειδοποίηση Πούτιν για τη Συρία


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σήμερα ότι οποιαδήποτε απόπειρα γίνει για να ενεργήσει κάποια χώρα εκτός του πλαισίου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όσον αφορά τη Συρία, θα αποδειχθεί "μάταιη". "Σύμφωνα με τον πρόεδρο, κάθε προσπάθεια να δράσει (κάποια χώρα) εκτός του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα είναι αναποτελεσματική και θα πλήξει το κύρος αυτού του διεθνούς οργανισμού", είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τι "έβλεπαν" οι Γέροντες της Ορθοδοξίας: "Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία"...


Όταν έγραφε τον στίχο ο Γέροντας της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Βατοπαιδινός είναι βέβαιο ότι κανείς δεν θα είχε καταλάβει τι εννοεί: "Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία."

[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΩΠΑ...!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ...!!! ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ...

ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ... ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!! ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ!

Πρώτο θέμα στα γειτονικά Σκόπια είναι η άφιξη του Γ.Γ του ΟΗΕ του Μπαν Κι Μουν ο οποίος θα συνοδεύεται με τον Μάθιου Νίμιτς.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

''Ελευθερη Γνωμη'' Με Τους Αγγελος Αγγελάτος και Παναγιώτης Τουλάτος 18 07 2012


Απο την εκπομπή ''Ελευθερη Γνωμη'' στο JUSTINE.TV www.wpso.com στη Φλόριντα της Αμερικής με τον Άγγελο Αγγελάτο
 Η εκπομπή έλαβε χώρα την 18/07/2012 στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "Greek Voice Radio".
 Πλημμύρες, αλλαγή καιρού, ερωτήσεις και απαντήσεις, Πόντος και Θράκη δική τους Γλώσσα Ξεχωριστά κράτη, Παράξενες ερωτήσεις σωστές απαντήσεις στους τηλεθεατές.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ....!




Ερώτηση: Τον ακριβή αριθμό των σκαφών πως τον γνωρίζουν με τόση ακρίβεια;

Οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη


ΤΟΥΛΑΤΟΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ 17-07-2012 ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΙΣΤΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΝΕΜΕΣΙΣ'' ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 11.00 ΜΕ 12.00 ΣΤΟ http://www.livestream.com/peristeriradio ΘΕΜΑ: ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΙΣΤΗΣ.

Α.Μεσόγειος: Aπελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το ρωσικό Ναυτικό! - Το ΝΑΤΟ στέλνει στόλο


Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί πλέον στην Α.Μεσόγειο, καθώς, το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν χθες ρωσικά ΜΜΕ ότι αυξήθηκε το επίπεδο της επιτήρησης των ρωσικών πολωμικών σκαφών και των ρωσικών ναυτικών βάσεων.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"Tσαμπουκάς" από ρωσικό Ναυτικό: "Αν εμποδίσετε το ALAED θα το προστατέψουμε"...

 
Φωτογραφία: "Tσαμπουκάς" από ρωσικό Ναυτικό: "Αν εμποδίσετε το ALAED θα το προστατέψουμε"...http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=47910&Itemid=139
Νέα κλιμάκωση στις σχέσεις Δύσης και Ρωσίας, με το ρωσικό Ναυτικό να δηλώνει πριν λίγες ώρες ότι έχει λάβει εντολή να προστατέψει το φορτηγό πλοίο ALAED, το οποίο μεταφέρει μεταξύ άλλων και αναβαθμισμένα επιθετικά ελικόπτερα (gunship είναι η ακριβής ορολογία του συγκεκριμένου τύπου) στην Συρία και το οποίο είχε εμποδιστεί από το βρετανικό Ναυτικό τον περασμένο Ιούνιο στα Βόρεια της Σκωτίας α συνεχίσει την πορεία του.

Επιστήμονας παραδέχεται ότι η ύπαρξη Ερπετοειδών είναι πιθανή (VIDEO)

  Ο χημικός PhD Ronald Breslow μόλις δημοσίευσε μια έρευνα, που παραδέχεται την ύπαρξη προηγμένων αρχαίων ερπετοειδών πολιτισμών, και μάλιστα εκδόθηκε στην American Chemical Society.

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.