Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΔΕΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΓΑΖΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΥΡΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΑΖΩΣΕ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ektakti
Ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής εξαπέλυσε πυρά κατά σκάφους του Λιμενικού στην περιοχή της Σύμης, όταν το τελευταίο επιχείρησε να εμποδίσει απόβαση πλοιαρίου με 30 λαθρομετανάστες.
Το τουρκικό ιστιοπλοϊκό καταμαράν με τους λάθρο, έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του, αλλά δέχτηκε καταιγιστικές βολές από το τουρκικό σκάφος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να οδηγήσει το καταμαράν σε ελληνικά ύδατα παρά τις προειδοποιήσεις των λιμενικών, οι οποίοι τελικά αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητική βολή στην πρύμνη της.
Το σκάφους του Λικενικού δεν ανταπέδωσε τα πυρά και τελικά το ιστιοπλοϊκό με τους μετανάστες, έμεινε στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.